
Antal: 4 · Arbejdstid: 15 min. · Tid i alt: 15 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 4 burgerboller – prøv vores bricoheburgerboller
- 400g hakket oksekød
- 2 store løg
- 4 skiver smelteost
- Smør til stegning
- Salt og peber
Burgerdressing:
- 1 dl. mayonnaise
- 1 tsk. paprika
- 1. spsk. Ketchup
- 1 tsk sriracha
- 4 cornichoner
- Salt og peber
Server med pomfritter
Fremgangsmåde
Hvis du ønsker at servere med pomfritter, kommes de i ovnen før du begynder på opskriften eller efter du har lavet punkt 1.
- Start med at lave dressingen. I en skål røres mayo, paprika, ketchup og sriracha. Skær cornichoner fint ud og tilføj til dressingen. Smag til med salt og peber.
- Skær nu løgene ud i tynde skriver, brug gerne er mandolinjern.
- Fordel oksekødet i fire dele, og rul dem til kugler. På bagepapir eller mellemlægningspapir presses kuglerne flade med en paletkniv og håndkraft. Bøfferne skal gerne blive meget tynde. Krydr bøfferne med salt og peber.
- Begynd nu at varme burgerbollerne, så det er klar, når burgeren skal samles
- På en pande smeltes smøren, og bøfferne steges ved middel-høj varme i ca. 2 minutter på hver side. Når du vender bøffen, kommes løgene ovenpå bøffen. Når bøffen er steg færdigt. Vendes bøfferne igen, så løgene steges under bøffen på panden, og ost tilsættes og osten smeltes.
- Saml nu burgeren. Skær bollerne over og smør begge både under og over delen med dressingen. Tilføj bøfferne med løgene nederst. Toppen af burgerbollen sættes på, og brugerne er klar til servering