Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Smashburger

Antal: 4 ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 15 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 4 burgerboller – prøv vores bricoheburgerboller
  • 400g hakket oksekød
  • 2 store løg
  • 4 skiver smelteost
  • Smør til stegning
  • Salt og peber

Burgerdressing:

  • 1 dl. mayonnaise
  • 1 tsk. paprika
  • 1. spsk. Ketchup
  • 1 tsk sriracha
  • 4 cornichoner
  • Salt og peber

Server med pomfritter

Fremgangsmåde

Hvis du ønsker at servere med pomfritter, kommes de i ovnen før du begynder på opskriften eller efter du har lavet punkt 1.

  1. Start med at lave dressingen. I en skål røres mayo, paprika, ketchup og sriracha. Skær cornichoner fint ud og tilføj til dressingen. Smag til med salt og peber.
  2. Skær nu løgene ud i tynde skriver, brug gerne er mandolinjern.
  3. Fordel oksekødet i fire dele, og rul dem til kugler. På bagepapir eller mellemlægningspapir presses kuglerne flade med en paletkniv og håndkraft. Bøfferne skal gerne blive meget tynde. Krydr bøfferne med salt og peber.
  4. Begynd nu at varme burgerbollerne, så det er klar, når burgeren skal samles
  5. På en pande smeltes smøren, og bøfferne steges ved middel-høj varme i ca. 2 minutter på hver side. Når du vender bøffen, kommes løgene ovenpå bøffen. Når bøffen er steg færdigt. Vendes bøfferne igen, så løgene steges under bøffen på panden, og ost tilsættes og osten smeltes.
  6. Saml nu burgeren. Skær bollerne over og smør begge både under og over delen med dressingen. Tilføj bøfferne med løgene nederst. Toppen af burgerbollen sættes på, og brugerne er klar til servering

Indlægsnavigation

Risottokugler
Hjemmelavet chili cheese bagels

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik