Påskekage med citron

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Påskekage med citron

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 10 mins Tilberedningstid 50 mins Tid i alt 1 time Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Glasur

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 170 gr. varmluft. 

  2. Rør det bløde smør og rørsukker sammen i en skål, til du får en jævn masse.

    Hvis smøret er koldt, kan det lunes i microbølgeovnen, men pas på, at det ikke smelter.
  3. Riv skallen fra citronen i massen. I anden skål presses saften fra citronerne. Fjern kernerne og tilføj citronsaften til massen.

  4. Rør æggene i og mælk i.

  5. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljessukker i en anden skål, og rør det derefter i massen.

  6. Læg et par stykker bagepapir i bunden af springformen, så det springformen låser bagerpapiret fast. Smør en springformen med smør.

  7. Bag citron månen ved 170 gr. varmluft i ca. 50 minutter, men hold øje med kagen efter 40 minutter.

  8. Lad kagen køle af, før du fjerner springformen og pynter den med glasur.

  9. Bland flormelis, æggehvider og gulfarve til en tyk glasur, og fordel glasuren på kagen. Hak påskeæggene og pynt kagen. 

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *