
Pers: 8-10 · Arbejdstid: 15 min. · Tid i alt: 1t 10 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 80 gr smør
- 75 gr rørsukker
- 2 æg
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. bagepulver
- 100 g chokolade + 50g. til pynkt – du kan både bruge mørk og lys (hvis du bruger lys, så køb gerne kogechokolade)
- 150 g hvedemel
- 4 bananer + 1 til pynt
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Start med at piske smør, rørsukker og vaniljesukker til en luftig masse.
- Tilsæt æg
- Mos bananerne – evt. med en stavblander og tilsæt dem til massen
- Tilsæt bagepulver og mel
- Hak chokoladen og tilsæt den.
- Hæld dejen i en smurt rugbrødsform eller beklæd den med bagepapir
- Skær den sidste banan over på den lange led, og læg dem oven på dejen.
- Bag kagen i 50 minutter.
Smelt chokoladen og pynt kagen med stryg af chokolade! Velbekomme!