Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagepulver, Bagværk, Banan, Chokolade, Hvedemel, Lækkerier, Lys chokolade, Mørk chokolade, Opskrifter, Rørsukker, Smør, Vaniljesukker, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetariske lækkerier

Bananbrød

Det skal du bruge:

  • 80 gr smør
  • 75 gr rørsukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g chokolade + 50g. til pynkt – du kan både bruge mørk og lys (hvis du bruger lys, så køb gerne kogechokolade)
  • 150 g hvedemel 
  • 4 bananer + 1 til pynt

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 180 gr.
  2. Start med at piske smør, rørsukker og vaniljesukker til en luftig masse.
  3. Tilsæt æg
  4. Mos bananerne – evt. med en stavblander og tilsæt dem til massen
  5. Tilsæt bagepulver og mel
  6. Hak chokoladen og tilsæt den.
  7. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform eller beklæd den med bagepapir
  8. Skær den sidste banan over på den lange led, og læg dem oven på dejen.
  9. Bag kagen i 50 minutter.

Smelt chokoladen og pynt kagen med stryg af chokolade! Velbekomme!

Indlægsnavigation

Lyserød luksus fastelavnbolle med hindbær
Basilikumsalt

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik