Sød kartoffel med kyllingbaconsalat og frisk salat
Ingredienser
Kylling/bacon salat
Fremgangsmåde
-
Forvarm ovnen på 200 gr. alm ovn.
-
Vask de søde kartofler, prik huller deri med en gaffel og bag dem i 45-60 minutter alt efter størrelse.
-
Hvis du ønsker selv at lave kylling/bacon salaten, laves den mens kartoflerne bages.
Kylling-bacon salat
-
Kog kyllingen i en gryde med vand i ca. 25 min.
-
Skær kyllingen i tern eller træk dem fra hinanden med 2 gafler (ligesom når man laver pulled pork).
-
Bland mayonnaise, cremefraiche og dijonsennep sammen i en skål og tilføj kyllingen. Smag til med salt og peber.
Byg kartoflen
-
Vask rucola og skær tomaterne i mindre tern.
-
Skær kartoflerne på langs, du skal ikke skære helt igennem, men så dybt at den kan åbnes.
-
Start med at tilføje rucola efterfulgt af et par skefulde kylling-bacon salat og pynt med tomater og purløg.