Sød kartoffel med kyllingbaconsalat og frisk salat

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Sød kartoffel med kyllingbaconsalat og frisk salat

Forberedelsestid 15 mins Tilberedningstid 1 hr Tid i alt 1 time 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Kylling/bacon salat

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 200 gr. alm ovn.

  2. Vask de søde kartofler, prik huller deri med en gaffel og bag dem i 45-60 minutter alt efter størrelse.

  3. Hvis du ønsker selv at lave kylling/bacon salaten, laves den mens kartoflerne bages.

Kylling-bacon salat

  1. Kog kyllingen i en gryde med vand i ca. 25 min.

  2. Skær kyllingen i tern eller træk dem fra hinanden med 2 gafler (ligesom når man laver pulled pork).

  3. Bland mayonnaise, cremefraiche og dijonsennep sammen i en skål og tilføj kyllingen. Smag til med salt og peber.

Byg kartoflen

  1. Vask rucola og skær tomaterne i mindre tern.

  2. Skær kartoflerne på langs, du skal ikke skære helt igennem, men så dybt at den kan åbnes.

  3. Start med at tilføje rucola efterfulgt af et par skefulde kylling-bacon salat og pynt med tomater og purløg.

Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *