Kylling stroganoff

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 40 mins Tid i alt 40 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære løg i tynde skiver og hak hvidløg.

  2. Rengør champignonerne og skær dem i halve eller både efter størrelse.

  3. Skær kyllingen i tern.

  4. I en dyb tallerken blandes mel, én spsk. paprika samt lidt salt og peber, og vend kyllingen i melblandingen.

  5. Varm olien og halvdelen af smøren i en gryde eller i en høj stegepande og steg kyllingen.

  6. Fjern kyllingen fra panden og smelt det resterende smør.

  7. Steg løgene på panden til de bliver en smule bløde.

  8. Rør champignonerne i og steg dem til de bliver møre.

  9. Tilsæt hvidløg, 1 spsk. paprika, tomatkoncentrat, sennep, vin og boullion.

  10. Kom kyllingen tilbage på panden/i gryden, bring det i kog og lad det simre i 5 minutter.

  11. Imens bringes en gryde med vand i kog og pastaen koges efter anvisningen på pakken.

  12. Rør creme fraichen i sovsen og smag til med salt og peber. Pynt med persille før servering. 

Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *