Snickerskugler

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 30 mins Hævetid 2 hrs Tid i alt 2 timer 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Blend dadler, peanuts og peanutbutter i en foodprocessor - Alternativt en minihakker, stavblender eller blender, men her kan "dejen" drille lidt og sætte sig fast

  2. Rul "dejen" til små kugler.

  3. Smelt chokoladen og dyp snickerskuglerne i chokoladen.

  4. Stil kuglerne på køl i et par timer eller indtil chokoladen er stivnet.

Bemærkning

Sådan smelter du chokolade i et vandbad
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rører bunden.

Sådan smelter du chokolade i en mikrobølgeovn
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *