Smørrebrød med skinkeschnitzel

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 10 mins Tid i alt 10 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Start med at duppe skinkeschnitzlerne tørre med et stykke køkkenrulle.

  2. Bank skinkeschnitzlerne flade, således de de får en tykkelse på 0,4 – 0,5 cm.

  3. Find 3 skåle eller dybe tallerkner frem, i den første puttes mel, salt og peber i, i den næste kommes æggene i og i den sidste tilføjes rasp.

  4. Vend nu din skinkeschnitzel i melet, derefter i æggene og tilsidst i rasp. Sørg for at schnitzlen er dækket godt af alle tre ting, og gentag processen med den anden schnitzel.

  5. Lad skinkeschnitzelerne hvile i 15 minutter, så holder paneringen bedre.

  6. Varm nu en pande med en stor klat smør på middel varme, det er vigtigt at schnitzlerne har nok smør at stege i.

  7. Steg schnitzlen 2-3 minutter på hver side til de er gyldne.

  8. Når schnitzlen er færdig puttes den overskydende smør i en lille skål, og serveres sammen med schnitzlen.

  9. En citron skæres i både.

  10. Anret dit smørrebrød, start evt. med et stykke salat, herefter din schnitzel, peberrod og til sidst kapers, læg en båd citron ved siden sammen med smørsovsen.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *