Rød karry med blomkål og linser

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 30 min Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kog linserne efter anvisningerne.

  2. Imens hakkes løg, hvidløg og chili.

  3. Steg på det på panden i lidt olie til løgene er gennemsigtige.

  4. Del blomkålen i små buketter og skær peberfrugten i strimler.

  5. Kom dette på panden og steg videre.

  6. Tilføj karrypasta og skællen fra citronen og steg videre et par minutter.

  7. Tilføj kokosmælk og hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter.

  8. Tilføj de kogte linser og lad retten simre videre i 5 minutter yderligere.

  9. Smag til med citronsaft og salt.

Bemærkning

Tip: Serveres med ris, friske koriander, hakkede peanuts og lime.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *