Kanelsnurrer

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 30 min Tilberedningstid 15 min Hviletid 105 min Tid i alt 2 timer 30 min. Portioner: 12 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Remonce

Fremgangsmåde

  1. Smelt smøren i en gryde og tilsæt herefter mælk. Når det er lunkent, hældes det over i en skål.

  2. Smuldr gæren i mælk og smøren, og rør rundt.

  3. Tilsæt æg, sukker, kardemomme, vaniljepulver og skal, og rør godt rundt.

  4. Tilsæt melen lidt af gang, og ælt dejen godt evt. med en røremaskine. Tilføj mel så dejen slipper bordet, men stadig er lidt klistret.

  5. Lad dejen hæve i 60 minutter, og rør imens remoncen sammen ved at blande alle ingredienserne.

    Det er nemmest, hvis smøren har fået lov at stå ude lidt, så den er blød. Brug eventuelt en håndmixer. 
  6. Når dejen er færdig med at hæve, rulles den ud til en stor firkant.

  7. Halvdelen af dejen foldes over den anden del, så vi får en dej øverst,

  8. Skær nu dejen ud i 5 cm. strimler.

  9. Snor dejen, ved at dreje dejen i begge ender. Herefter vikler du dejen  rundt om hinanden et par gange og fører enden op igennem snurren.  Du kan vikle dejen rundt om to finger, når du laver snurrene.

  10. Lad dem efterhæve i 45 min.

  11. Forvarm ovnen på 180 gr. varmluft, og pensel snurrene med vand.

  12. Bag snurrene i 15-18 min.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *