Rabarbersyltetøj

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Rabarbersyltetøj

Forberedelsestid 15 mins Tilberedningstid 45 mins Tid i alt 1 time Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Sommer Egenskaber:

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Rens og skær rabarberne i skiver i tykkelsen ca. 1 cm.

  2. Vask æblet og riv det groft.

  3. Rens chilien for kerner og hak den fint.

  4. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det simre under låg i ca. 30-45 min

  5. Skold sylteglasset med atamon, og kom herefter rabarbersyltetøjet på glas. Lad det køle af, før det opbevares på glas

    Atamon forlænger holdbarheden, men kan udelades.
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *