Rabarbersyltetøj

Antal personer: 1 Tid i alt: 1 time Sværhedsgrad: Begynder
Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Rabarbersyltetøj

Forberedelsestid 15 mins Tilberedningstid 45 mins Tid i alt 1 time Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Sommer Egenskaber:

Ingredienser

Cooking Mode Disabled

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Rens og skær rabarberne i skiver i tykkelsen ca. 1 cm.

  2. Vask æblet og riv det groft.

  3. Rens chilien for kerner og hak den fint.

  4. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det simre under låg i ca. 30-45 min

  5. Skold sylteglasset med atamon, og kom herefter rabarbersyltetøjet på glas. Lad det køle af, før det opbevares på glas

    Atamon forlænger holdbarheden, men kan udelades.
Rate this recipe

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *