Pickles

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 30 mins Hævetid 1 hr Tid i alt 1 time 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 3 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Skær blomkålen i mindre buketter, squash i mindre tern og gulerødderne i mindre skriver.

  2. Blomkål og squash puttes i en skål, hvorefter vandet koges, som hældes over grønsagerne. Lad grønsagerne ligge i vandet i ca. 3 minutter.

  3. I en gryde koges gulerødder i 3-5 minutter, men gulerødderne skal stadig have bid.

  4. Kom herefter blomkål, squash og gulerødder i en stor rørerskål

  5. Skær herefter løg og peberfrugt ud i mindre tern og tilføj dem i skålen

  6. Begynd nu på sennepsdressingen. I en gryde koges eddike, sennep og sukker op, så sukkeret smelter

  7. Bland majsstivelse og karry sammen i en lille skål. Tilføj lidt vand af gangen indtil blandingen nemt kan røres rundt.

  8. Kom majsstivelse og karryblandingen langsom i gryden og rør rundt. Sørg for at røre konstant rundt, da blandingen godt kan brænde på.

  9. Lad blandingen koge et par minutter, og hæld det i skålen til grønsagerne, og bland det godt sammen

  10. Skold herefter sylteglassene og kom blandingen på glas, og sæt på køl.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *