Myntegele

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 10 mins Hævetid 2 hrs Tid i alt 2 timer 10 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. I en gryde bringens vandet i kog.

  2. Imens rystes mynten fri for jord og limefrugterne presses for saft.

  3. I gryden med det kogende vand tilføjes myntebladene og limesaften, som koges med i fem minutter.

  4. Myntebladene sies herefter fra vandet, hvorefter geleringspulver tilsættes væsken. Sørg for at røre rundt 20-30 sekunder.

  5. Tilsæt sukker og rør massen sammen i tre til fem minutter.

  6. Rør herefter den grønne frugtfarve i, for at opnå den samme smukke farve, som den du kender i butikkerne.

  7. Sylteglassene klargøres med atamon, følg anvisningen på pakken.

  8. Hæld din gele på glas og opbevar i køleskabet.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *