Naanbrød

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 30 min Hviletid 1 time Tid i alt 1 time 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør og bland smør, yogurt og vand i en skål.

  2. Smuldr gæren i blandingen

  3. Tilsæt sirup og salt, og tilsæt herefter hvedemelen lidt ad gangen.

  4. Ælt dejen gerne i en røremaskine, dejen skal være lidt klistret.

  5. Lad dejen hæve i en skål i minimum 1 time, men gerne længere.

  6. Når dejen har hævet færdigt deles dejen i 4 kugler.

  7. Rul dejene ud i cirkler, så de er ca. 1 cm tykke

  8. Prik nogle mindre huller i dejen, og drys rosmarin og oregano på brødene.

  9. Varm en pande med olie, og steg brødene ca. 2-3 minutter på hver side.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *