Lyserød luksus fastelavnsbolle med hindbær

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 45 min Hviletid 2 time Tid i alt 2 timer 45 min. Sværhedsgrad: Øvet Portioner: 10 Bedste sæson: Vinter

Ingredienser

Vandbakkelser

Vaniljecreme

Hindbær-remonce:

Hindbærflødeskum

Pynt

Fremgangsmåde

Vandbakkelser

  1. Forvarm ovnen til 200 grader alm ovn.

  2. Kom vand og smør i en gryde og varm op til smørret er smeltet og det koger.

  3. Imens vand og smør varmes op, piskes æg sammen i en anden skål

  4. Når vand og smør koger kommes alt mel i gryden på én gang mens der piskes på fuld styrke med en elmixer!

  5. Tilføj salt og sukker.

  6. Tilføj æggene lidt ad gangen, mens der piskes.

  7. Kom nu små klatter á én spsk af vandbakkelsesdejen på en bageplade med bagepapir.

  8. Bages i ovnen i ca. 35 minutter - Lad være med at åbne ovnen til de er hævet og gyldne, ellers bliver de flade som pandekager.

  9. Lad dem køle af inden brug. Imens vandbakkelserne er i ovnen og køler af kan du forberede fyldet.

Vaniljecreme

  1. Mælken varmes i en gryde til 55-60 grader.

  2. Mens piskes æg, sukker, majsstivelse og vaniljesukker godt sammen i en anden skål.

  3. Rør nu mælken og æggeblandingen sammen i gryden og vaniljecremen varmes op, til den har den perfekte tykke konsistens.

    Husk at cremen tykner lidt når den bliver kold.

Hindbær-remonce

  1. Start med at koge hindbærrene i ca. 1 min

  2. Ælt hernæst sukker og marcipan godt sammen.

  3. Tilføj smør og de opkogte hindbær.

  4. Pisk godt sammen (nemmest med en elmixer).

Hindbærflødeskum

  1. Start med at koge hindbærrene i ca. 1 min.

  2. Pisk fløden til flødeskum (pas på det ikke skiller)

  3. Vend hindbærrene i flødeskummet og kom i en sprøjtepose med et tyl

Saml fastelavnsbollerne

  1. Skær vandbakkelsen over.

  2. Kom 1 spsk vaniljecreme og 1 tsk hindbær-remonce i midten på bund-delen af vandbakkelserne.

  3. Sprøjt hindbærflødeskum rundt om vaniljecremen.

  4. Kom toppen af vandbakkelserne på.

  5. Pynt med flormelis, glasur, krymmel eller andet.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *