Grøntsagsbrød

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 30 min Tid i alt 40 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Hæld varmt vand over spinat og grønkål, så det tøs op.

  2. Blend grøntsagerne (f.eks. i en foodprocessor) og bland med æg, mel og salt.

    "dejen" er tynd.
  3. Kom "dejen" på bradepande i en tykkelse på ca. 0,5 cm.

  4. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 30 minutter. Efter 20 minutter vendes brødene og bages i yderligere 10 minutter.

  5. Del dit brød i 8, så der er til 4 lækre sandwich/panini.

Bemærkning

Tip: Perfekt til en lækker frokost, evt. med laks eller seranoskinke.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *