Kylling stroganoff
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Start med at skære løg i tynde skiver og hak hvidløg.
-
Rengør champignonerne og skær dem i halve eller både efter størrelse.
-
Skær kyllingen i tern.
-
I en dyb tallerken blandes mel, én spsk. paprika samt lidt salt og peber, og vend kyllingen i melblandingen.
-
Varm olien og halvdelen af smøren i en gryde eller i en høj stegepande og steg kyllingen.
-
Fjern kyllingen fra panden og smelt det resterende smør.
-
Steg løgene på panden til de bliver en smule bløde.
-
Rør champignonerne i og steg dem til de bliver møre.
-
Tilsæt hvidløg, 1 spsk. paprika, tomatkoncentrat, sennep, vin og boullion.
-
Kom kyllingen tilbage på panden/i gryden, bring det i kog og lad det simre i 5 minutter.
-
Imens bringes en gryde med vand i kog og pastaen koges efter anvisningen på pakken.
-
Rør creme fraichen i sovsen og smag til med salt og peber. Pynt med persille før servering.