Chokolademuffins

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 5 min Tilberedningstid 25 min Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 1

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.

  2. Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en luftig æggesnaps.

  3. Smelt smørret i en gryde og tag den derefter af varmen.

  4. Hak de 150 g chokolade fint og smelt det i den varme smør.

  5. Rør choko-smør blandingen i æggesnapsen med mælk.

  6. Tilføj det grofthakkede chokolade og rør godt.

  7. Fordel dejen i muffinsformene.

    Placer dem gerne i en fast form, således de ikke flyder ud.
  8. Bages i ca. 20 minutter (brug et trægrillspyd, tandstik, gaffel eller hvad du ellers lige har til at tjekke om dine muffins er gennembagte)

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *