Koldhævede lyserøde boller

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 10 mins Tilberedningstid 20 mins Hævetid 8 hrs Tid i alt 8 timer 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vandet.

  2. Tilsæt hørfrø, chiafrø, salt, sirup/honning, revet rødbede og rør rundt.

  3. Tilsæt hvedemelen – evt. først den ønskede mel, hvis du ønsker at tilføje en anden type – dejen skal være klistret, og den vil derfor ikke slippe skeen.

  4. Stil bolledejen på køl og lad den hæve natten over eller minimum i 8 timer.

Bagning

  1. Form bollerne med 2 skeer – de behøver ikke være fine runde, bare læg nogle klatter på bagepladen.

  2. Bag bollerne i en forvarmet ovn på 175 gr. i 20-22 minutter.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *