Fødselsdagsboller – Bamseboller

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Fødselsdagsboller – Bamseboller

1 portion svarer til 12 stk.

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 mins Tilberedningstid 20 mins Hævetid 90 mins Tid i alt 2 timer 5 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Lun mælken i en gryde til ca. 25 grader (fingervarmt - pas på det ikke bliver for varmt)

  2. Gæren opløses i mælken.

  3. Tilsæt sukker til mælken

  4. Herefter skæres smørret i tern og tilsættes sammen med salt og kardemomme

  5. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og ælt godt i ca. 5-10 min.

    Brug gerne en røremaskine
  6. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time til den er ca. dobbelt størrelse

  7. Form bollerne og placer dem på en bageplade med bagepapir

  8. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. 30 min.

  9. Pensl bollerne med et sammenpisket æg

  10. Bages ved 200 grader alm ovn i ca. 12-15 min.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *