Cottage Pie

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 45 mins Tilberedningstid 30 mins Tid i alt 1 time 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Kødsovs

Kartoffelmos

Topping

Fremgangsmåde

Kødsovs

  1. Skær løg og gulerødder i fine tern, hak champignon meget fint og pres hvidløg.

  2. Steg grønsagerne i olivenolie ved middel-høj varme indtil de bliver bløde. 

  3. Tilføj fars og brun kødet.

  4. Tilføj herefter oksefond, worcestershire sauce, tomatpuré, timian, rosmarin, lauerbærblad samt salt og peber, og lade det simre i 30-45 minutter. Jævn herefter sovsen til den ønskede konsistens

    Imens sovsen simrer kan du med fordel skrælle og koge kartofler.

Kartoffelmos

  1. Skræl kartoflerne og kog dem i ca. 20-30 minutter til de er møre.

  2. Pres kartoflerne i en kartoffelpresser, og tilføj smør og mælk indtil du opnår den ønskede konsistens, smag til med salt.

Cottage pie

  1. I et ildfast fad tilføjes et lag kødsovs i bunden, efterfulgt af et lag kartoffelmos. Top med revet ost. 

  2. Bag tærten i ovnen ved 200 gr. alm ovn i 30-45 minutter.

Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *