Bananmarmelade

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 mins Tilberedningstid 45 mins Tid i alt 1 time Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Bananerne skrælles og skæres ud i små tern og blandes med saften fra citronen samt skal.

  2. Vand og sukker bringes i kog i en lille gryde.

  3. En vaniljestang skæres på langs og kornene fra den ene halvdel skrabes ud.

  4. I gryden tilsættes kornene fra den halve vaniljestang samt bananblandingen.

  5. Blandingen koges ved svag varme indtil den er kogt helt ind. Dette tager ca. 45 min. Rør jævnligt i gryden.

  6. Når marmeladen er kogt ind og blevet tyk, tilsættes atamon for længere holdbarhed - følg anvisning bag på flasken.

  7. Lad marmeladen køle af og opbevar den efterfølgende på køl.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *