Æblesaft

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 20 mins Tilberedningstid 15 mins Hævetid 2 hrs Tid i alt 2 timer 35 min. Antal personer: 1 Bedste sæson: Efterår Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Vask æblerne, skær dem i både, du behøver ikke at fjerne kernehusene.

  2. Vask citronerne, og skræl den gule citronskal af, sørg for ikke at få noget af det hvide med. Gem resten af citronerne.

  3. I en stor gryde tilføjes vand, sukker, æbler, citronskal samt saften af citronerne. Tilføj evt. kanalstænger, hvis du ønsker det.

  4. Lad massen simre under låg ved svag-middel varme i 15 minutter.

  5. Fjern gryden fra varmen og sigt væsken fra massen over en stor skål.

  6. Fjern æblerester og sigt gerne væsken igen, gerne gennem et klæde, så den bliver mere klar. Jo flere ganger du sigter den, jo mere klar bliver den.

  7. Skjold en flaske, eller rens den med atamon, før saften hældes deri.

  8. Lad saftens køle af og opbevar på køl.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *