Saltede mandler

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 10 mins Tilberedningstid 40 mins Tid i alt 50 min. Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kom salt og vand i en gryde og bring det i kog, så saltet opløses i vandet.

  2. Sluk herefter blusset, hæld mandlerne i vandet og lad dem stå i blød i 20 minutter. Ovnen forvarmes imens til 160 gr. alm. ovn

  3. Hæld vandet fra og læg mandlerne på en bageplade. Bag mandlerne i ovnen i ca. 18-20 minutter.

    Hold øje med dem og rør rundt i dem undervejs.
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *