Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 40 min. ·   Tid i alt: 50 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 dl vand
  • 2,5 dl grødris
  • 1 l let- eller sødmælk
  • 1 tsk salt

Tilbehør:

  • Kanel
  • Sukker
  • Smør

Fremgangsmåde

  1. Hæld vand og ris i en gryde og “kog” dem ved svag varme til vandet er væk.
  2. tilsæt mælk og salt og lad risengrøden koge ved svag varme og under regelmæssig omrøringen, så mælken ikke brænder på.
  3. Kog indtil grøden er stivnet (ca. 40 min)

Indlægsnavigation

Æbleskiver
Kanelkage

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik