Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Tid: ca. 40 min. Sværhedsgrad: Nem

Så er det 1. Søndag i advent! Dagen bliver brugt på julehygge med familien og hvad er mere julet end en omgang lækker risengrød med smørklat og kanelsukker?

Det skal du bruge:

  • 2 dl vand
  • 2,5 dl grødris
  • 1 l let- eller sødmælk
  • 1 tsk salt

Tilbehør:

  • Kanel
  • Sukker
  • Smør

Sådan gør du:

  1. Hæld vand og ris i en gryde og “kog” dem ved svag varme til vandet er væk.
  2. tilsæt mælk og salt og lad risengrøden koge ved svag varme og under regelmæssig omrøringen, så mælken ikke brænder på.
  3. Kog indtil grøden er stivnet (ca. 40 min)

Indlægsnavigation

Æbleskiver
Kanelkage

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter336 Post(s)
  • Vegetarisk195 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik