Nem Pak Choi salat med spicy honning/ingefær kødboller.

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 45 mins Tid i alt 45 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Kødboller

Sovs

Salat

Fremgangsmåde

  1. Start med at vaske grønsager.

  2. Skær pak choi ud som du ønsker, riv gulerødder, skær peberfrugten ud i fine tern, og skær sukkerærter og forårsløg ud i skiver.

  3. I to serveringensskåle eller dybe tallerkener fordeles grønsagerne.

  4. Hak hvidløg og ingefær fint, og bland ingredienserne sammen til kødbollerne og rør godt godt, evt. med en elpisker.

  5. Form kødboller i den ønskede størrelse - Vi lavede kødboller af ca. 25g. og fik 22 styk.

  6. På en panden steges kødbollerne til de får stegeskorpe ved middelhøj varme. Når kødbollerne har fået stegeskorpe, tages kødbollerne af panden.

  7. På den samme pande blandes ingredienserne til sovsen sammen og røres godt sammen ved medium varme. Rør rundt af og til indtil sovsen bliver tykkere og smag sovsen til.

  8. Tilføj kødbollerne, og rør det godt sammen, så sovsen fordeles på kødbollerne,

  9. Fordel kødbollerne på salaterne og med en ske hældes den resterende sovs fra panden på salaten. Pynt med koriander.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *