Nem Pak Choi salat med spicy honning/ingefær kødboller.
Ingredienser
Kødboller
Sovs
Salat
Fremgangsmåde
-
Start med at vaske grønsager.
-
Skær pak choi ud som du ønsker, riv gulerødder, skær peberfrugten ud i fine tern, og skær sukkerærter og forårsløg ud i skiver.
-
I to serveringensskåle eller dybe tallerkener fordeles grønsagerne.
-
Hak hvidløg og ingefær fint, og bland ingredienserne sammen til kødbollerne og rør godt godt, evt. med en elpisker.
-
Form kødboller i den ønskede størrelse - Vi lavede kødboller af ca. 25g. og fik 22 styk.
-
På en panden steges kødbollerne til de får stegeskorpe ved middelhøj varme. Når kødbollerne har fået stegeskorpe, tages kødbollerne af panden.
-
På den samme pande blandes ingredienserne til sovsen sammen og røres godt sammen ved medium varme. Rør rundt af og til indtil sovsen bliver tykkere og smag sovsen til.
-
Tilføj kødbollerne, og rør det godt sammen, så sovsen fordeles på kødbollerne,
-
Fordel kødbollerne på salaterne og med en ske hældes den resterende sovs fra panden på salaten. Pynt med koriander.