Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Nem Pak Choi salat med spicy honning/ingefær kødboller.

Antal: 4 pers ·  Arbejdstid: 45 min. ·   Tid i alt: 45 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Kødboller

  • 500 g. hakket gris
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk. ingefær
  • 1/2 tsk. sesamolie
  • Salt og peber

Sovs

  • 3 spsk. sesamolie
  • 3 spsk vand
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 spsk. chiliflager
  • 1,5 spsk. risvinseddike
  • 1 tsk. majsstivelse

Salat

  • 2 stk. Pak Choi
  • 1 peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 100g. sukkerkærter
  • 2 foråsløg
  • 1 håndfuld koriander

Fremgangsmåde

  1. Start med at vask grønsager.
  2. Skær Pak Choi ud som du ønsker, riv gulerødder, skær peberfrugten ud i fine tern, og skær sukkerærter og forårsløg ud i skiver.
  3. I to serveringensskåle eller dybe tallerkener fordeles grønsagerne.
  4. Hak hvidløg og ingefær fint, og bland ingredienserne sammen til kødbollerne og rør godt godt, evt. med en elpisker.
  5. Form kødboller i den ønskede størrelse – Vi lavede kødboller af ca. 25g. og fik 22 styk.
  6. På en panden steges kødbollerne til de får stegeskorpe ved middelhøj varme. Når kødbollerne har fået stegeskorpe, tages kødbollerne af panden.
  7. På den samme pande blandes ingredienserne til sovsen sammen og røres godt sammen ved medium varme. Rør rundt af og til indtil sovsen bliver tykkere og smag sovsen til.
  8. Tilføj kødbollerne, og rør det godt sammen, så sovsen fordeles på kødbollerne,
  9. Fordel kødbollerne på salaterne og med en ske hældes den resterende sovs fra panden på salaten. Pynt med koriander.

Indlægsnavigation

Luftige og nemme ciabattabrød uden æltning
Peberfrugts bologonese

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik