Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Bagværk, Brun farin, Dessert, Gæstemiddag, Hvedemel, Hvid chokolade, Kondenseret mælk, Lækkerier, Mørk chokolade, Opskrifter, Piskefløde, Sirup, Smør, Sukker, Vaniljesukker

Karamelsnitter

Antal: ca. 20 stk ·   Arbejdstid: 30-40 min · Tid i alt: 3+ timer ·   Sværhedsgrad: Nem/middel

Bund:

  • 1,5 dl sukker
  • 150 g blødt smør
  • 3 dl hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker

Karamel lag:

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 100 g smør
  • 50 g sirup
  • 1 dl brun farin
  • Havsalt eller flagesalt

Chokolade lag:

  • 20 g hvid chokolade
  • 200 g mørk chokolade
  • 50 g smør
  • 1/2 dl piskefløde

Sådan gør du:

Bund:

  1. Pisk sukker og smør sammen
  2. Tilføj hvedemel og vaniljesukker, og pisk videre
  3. Pres dejen ned i en firkantet form (ca. 20×25 cm)
  4. Bag bunden til den er gylden i ca. 20 minutter ved 175 grader alm ovn
  5. Tag bunden ud af ovnen og lad den afkøle lidt mens de laver karamellaget (Sluk ikke ovnen imens)

Karamel lag

  1. Hæld kondenseret mælk, smør, sirup og brun farin i en lille gryde og varm det forsigtigt op til den bobler – OBS. Rør hele tiden i gryden så det ikke brænder på
  2. Lad det boble og tykne i ca. 5 minutter
  3. Tilføj salt og rør rundt
  4. Hæld karamellen overpå bunden
  5. Bag kagen yderligere i ca. 10-12 minutter ved 175 grader alm ovn
  6. Lad kagen køle helt af inden chokoladelaget kommer ovenpå

Chokolade lag:

  1. Smelt den mørke chokolade samt smør over et vandbad – Alternativt i mikroovnen
  2. Rør piskefløde heri i og hæld det over kagen
  3. Smelt de 30 g hvid chokolade, lad det køle lidt og hæld det så i lille sprøjtepose.
  4. Klip et lille hul i sprøjteposen og lav mønster på kagen
  5. Lad det sætte sig og skær herefter kagen ud i små rektangler

Indlægsnavigation

Kylling bacon tærte
Hjemmelavet salt med smag – den perfekte værtindegave

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik