Karamelsnitter

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Karamelsnitter

en portion svarer til ca. 20 stk. 

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 40 mins Hævetid 2 hrs Tid i alt 2 timer 40 min. Sværhedsgrad: Øvet Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Bund

Karamel lag

Chokolade lag

Fremgangsmåde

Bund

  1. Pisk sukker og smør sammen

  2. Tilføj hvedemel og vaniljesukker, og pisk videre

  3. Pres dejen ned i en firkantet form (ca. 20x25 cm)

  4. Bag bunden til den er gylden i ca. 20 minutter ved 175 grader alm ovn

  5. Tag bunden ud af ovnen og lad den afkøle lidt mens de laver karamellaget (Sluk ikke ovnen imens).

Karamel lag

  1. Hæld kondenseret mælk, smør, sirup og brun farin i en lille gryde og varm det forsigtigt op til den bobler - OBS. Rør hele tiden i gryden så det ikke brænder på.

  2. Lad det boble og tykne i ca. 5 minutter.

  3. Tilføj salt og rør rundt.

  4. Hæld karamellen ovenpå bunden.

  5. Bag kagen yderligere i ca. 10-12 minutter ved 175 grader alm ovn.

  6. Lad kagen køle helt af inden chokoladelaget kommer ovenpå.

Chokolade lag:

  1. Smelt den mørke chokolade samt smør over et vandbad - Alternativt i mikroovnen.

  2. Rør piskefløde heri i og hæld det over kagen.

  3. Smelt de 30 g hvid chokolade, lad det køle lidt og hæld det så i lille sprøjtepose.

  4. Klip et lille hul i sprøjteposen og lav mønster på kagen

  5. Lad det sætte sig og skær herefter kagen ud i små rektangler.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *