Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Frokost, Opskrifter, Salater & tilbehør, Spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegetarisk, Vegetarisk til aften, Vegetarisk til frokost, Vegetariske salater & tilbehør, Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

Haydari

Antal: ca. 3 dl ·   Arbejdstid: 10-15 min ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 2 røde peberfrugter
  • 200 g feta (gerne i blok)
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 tsk paprika
  • 1/2-1 tsk chilipulver
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 spsk olivenolie (til ønsket konsistens)

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft
  2. Halver peberfrugterne og fjern stilk og kernehus
  3. Bag peberfrugterne med skindet opad i ovnen i ca. 20 min til de er gyldne på overfladen
  4. Kom peberfrugterne i en frysepose og i køleskabet i ca. 30 min for at køle dem af og gøre skindet nemmere at fjerne
  5. Fjern skindet fra peberfrugterne
  6. Blend alt sammen på nær olivenolie
  7. Kom olivenolie i til du opnår den ønskede konsistens

Indlægsnavigation

Pastasalat med pestodressing
Flødeboller med lakrids og hindbær

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik