Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Haydari

Antal: ca 3 dl ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 15 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 røde peberfrugter
  • 200 g feta (gerne i blok)
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 tsk paprika
  • 1/2-1 tsk chilipulver
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 spsk olivenolie (til ønsket konsistens)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft
  2. Halver peberfrugterne og fjern stilk og kernehus
  3. Bag peberfrugterne med skindet opad i ovnen i ca. 20 min til de er gyldne på overfladen
  4. Kom peberfrugterne i en frysepose og i køleskabet i ca. 30 min for at køle dem af og gøre skindet nemmere at fjerne
  5. Fjern skindet fra peberfrugterne
  6. Blend alt sammen på nær olivenolie
  7. Kom olivenolie i til du opnår den ønskede konsistens

Indlægsnavigation

Pastasalat med pestodressing
Flødeboller med lakrids og hindbær

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik