
Antal: ca 3 dl · Arbejdstid: 15 min. · Tid i alt: 15 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 2 røde peberfrugter
- 200 g feta (gerne i blok)
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 tsk paprika
- 1/2-1 tsk chilipulver
- 1 fed hvidløg
- 2-3 spsk olivenolie (til ønsket konsistens)
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 175 grader varmluft
- Halver peberfrugterne og fjern stilk og kernehus
- Bag peberfrugterne med skindet opad i ovnen i ca. 20 min til de er gyldne på overfladen
- Kom peberfrugterne i en frysepose og i køleskabet i ca. 30 min for at køle dem af og gøre skindet nemmere at fjerne
- Fjern skindet fra peberfrugterne
- Blend alt sammen på nær olivenolie
- Kom olivenolie i til du opnår den ønskede konsistens