Dhal med Raita

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Dhal med Raita

Opskriften passer til 2-3 personer uden ris, med ris passer opskriften til 4-5 personer.

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 30 mins Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Raita

Fremgangsmåde

  1. Hak løg, hvidløg, koriander og chili og skræl samt riv ingefæren.

  2. Svits ovenstående i en gryde med olie.

  3. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsboullion og mangochutney.

  4. Skyld linserne godt af og tilsæt også dem.

  5. Lad det koge i ca. 20 minutter - hvis alt vandet fordamper, tilsættes lidt ekstra. Lav raita imens.

    Hvis du ønsker ris til, koges disse imens.

Raita

  1. Skær agurken på langs og fjern kernerne i midten.

  2. Riv agurken.

  3. Hak persille.

  4. Bland agurk, persille, spidskommen og yoghurt sammen og smag til med salt og peber.

Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *