Salsa verde

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 mins Tid i alt 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær løg, hvidløg, koriander og jalopenos i mindre stykker.

    Hvis du ønsker din salsa verde mild, skal du nøjes med kun at bruge en jalopenos. Hvis du ønsker din salsa verde stærk, tiløjes en ekstre jalopenos.
  2. Steg langsomt tomater, løg og jalapenos på en pande med lidt olivenolie i fem minutter.

  3. Tilsæt hvidløgsfeddene efter fem minutter og steg videre indtil tomaterne er let brunede.

  4. Tag panden af varmen og blend ingredienserne med koriander og salt i en blender.

  5. Hvis du ønsker en tyndere konsistens, kan du tilsætte en lille smule vand.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *