Tomatsuppe med pasta og basilikum

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 25 min Tilberedningstid 40 min Tid i alt 1 time 5 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær et lille kryds i toppen af tomaterne, kog dem i kogende vand i 1-2 minutter og put dem derefter i koldt vand. Herefter kan du trække skindet af ved at hive skindet af fra krydset i toppen og ned. Fjern herefter kernerne fra tomaterne og hak tomaterne groft.

  2. Skær løg, hvidløg og peberfrugt fint.

  3. I en stor tykbundet gryde varmes olie, hvorefter løg, hvidløg og peberfrugt steges under omrøring i ca. 10 minutter til det er blødt. 

  4. Tilsæt tomaterne og steg yderligere i 10 minutter.

  5. Tilsæt bouillion, tomatpuré, sukker, salt og peber og lad det simre under låg i ca. 15 minutter.

  6. Fjern gryden fra varmen, tilføj frisk basilikum, og lad suppen køle af.

  7. Når suppen er afkølet en smule, blendes suppen til en cremet masse.

    Blend gerne suppen ad flere omgange.
  8. Kom herefter suppen tilbage i gryden og varm suppen op igen.

  9. Kog imens pastaen efter anvisning på pakken og kom efterfølgende pastaen i suppen, herefter er den klar til servering! Pynt evt. med frisk basilikum.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *