Tomatsuppe med pasta og basilikum
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Skær et lille kryds i toppen af tomaterne, kog dem i kogende vand i 1-2 minutter og put dem derefter i koldt vand. Herefter kan du trække skindet af ved at hive skindet af fra krydset i toppen og ned. Fjern herefter kernerne fra tomaterne og hak tomaterne groft.
-
Skær løg, hvidløg og peberfrugt fint.
-
I en stor tykbundet gryde varmes olie, hvorefter løg, hvidløg og peberfrugt steges under omrøring i ca. 10 minutter til det er blødt.
-
Tilsæt tomaterne og steg yderligere i 10 minutter.
-
Tilsæt bouillion, tomatpuré, sukker, salt og peber og lad det simre under låg i ca. 15 minutter.
-
Fjern gryden fra varmen, tilføj frisk basilikum, og lad suppen køle af.
-
Når suppen er afkølet en smule, blendes suppen til en cremet masse.
Blend gerne suppen ad flere omgange. -
Kom herefter suppen tilbage i gryden og varm suppen op igen.
-
Kog imens pastaen efter anvisning på pakken og kom efterfølgende pastaen i suppen, herefter er den klar til servering! Pynt evt. med frisk basilikum.