To anderledes flæskestegssandwich
Ingredienser
Med pickles
Med karamelliseret løg
Fremgangsmåde
Med pickles:
-
Skær burgerbollerne over og smør begge sider med mayonaise, og put herefter saltblade, flæskesteg, flæskesvær, pickles og cherrytomater skåret i halve. Luk burgeren og kom evt. en grillspyd i, for at holde burgeren stabil
Med karamelliseret løg
-
Først laves de karamelliseret løg, ved at skære løget i tynde skiver.
-
På en pande fordeles sukker, og det varmes langsomt op, ellers brænder det på. Dette kan godt tage lidt tid
-
Når sukkeret er smeltet tilføjes en klat smør og rør rundt.
-
Tilføj nu løgene, og lad løgene stege indtil de er bløde og karamelliseret. Rør rundt og vend løgene undervejs.
-
Skær burgerbollerne over og smør begge sider med mayonaise.
-
På under-bollerne puttes et par salatblade, efterfulgt af par stykker flæskesteg og flæskesvær, tilføj rødkål og til sidst karamelliseret løg.
-
Luk burgeren og kom evt. et grillspyd i, for at gøre burgeren mere stabil.