Smørrebrød med skinkeschnitzel
Ingredienser
Udstyr
Fremgangsmåde
-
Start med at duppe skinkeschnitzlerne tørre med et stykke køkkenrulle.
-
Bank skinkeschnitzlerne flade, således de de får en tykkelse på 0,4 – 0,5 cm.
-
Find 3 skåle eller dybe tallerkner frem, i den første puttes mel, salt og peber i, i den næste kommes æggene i og i den sidste tilføjes rasp.
-
Vend nu din skinkeschnitzel i melet, derefter i æggene og tilsidst i rasp. Sørg for at schnitzlen er dækket godt af alle tre ting, og gentag processen med den anden schnitzel.
-
Lad skinkeschnitzelerne hvile i 15 minutter, så holder paneringen bedre.
-
Varm nu en pande med en stor klat smør på middel varme, det er vigtigt at schnitzlerne har nok smør at stege i.
-
Steg schnitzlen 2-3 minutter på hver side til de er gyldne.
-
Når schnitzlen er færdig puttes den overskydende smør i en lille skål, og serveres sammen med schnitzlen.
-
En citron skæres i både.
-
Anret dit smørrebrød, start evt. med et stykke salat, herefter din schnitzel, peberrod og til sidst kapers, læg en båd citron ved siden sammen med smørsovsen.