Rødvinsglaseret svindemørbradbøffer

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 5 mins Tilberedningstid 25 mins Hævetid 10 mins Tid i alt 40 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær løg ud i mindre tern og hak hvidløg fint.

  2. Steg løg og hvidløg ved middelvarme på en pande med olie.

  3. Tilsæt rødvin, timian og citronsaft og lad det simre i ca. 20 min

  4. Tilsæt grøntsagsboullion lidt ad gangen, mens det simrer.

  5. Si løg, hvidløg og timian fra.

  6. Lad rødvinen koge ind til ca. 2 dl ved høj varme.

  7. Skær svinemørbraden i bøffer af ca. 2-3 cm i tykkelsen og vend dem i lidt hvedemel.

  8. Tilsæt smørret på panden.

  9. Skru ned til middelvarme og steg bøfferne ca. 2-4 min pr. side afhængig af tykkelsen.

  10. Lad bøfferne trække i 10 min. inden servering.

Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *