Risottokugler

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Risottokugler

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 15 mins Tid i alt 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Server gerne risottokuglerne med en sovs, de kan dyppes i. Både All'Amatriciana og Arrabbiata sovs. Hvis du øsnker at servere med sovs, laves denne før risottokuglerne.

  2. Find 3 skåle eller dybe tallerkner frem, i den første puttes mel, salt og peber i, i den næste kommes æggene i og i den sidste tilføjes rasp.

  3. Form risottoen til mellemstore kugler.

  4. Varm en gryde op med olie, tjek om olien er varm ved at bruge en tandstik af træ. Når olien syder ved kontakt med træet er olien klar.

  5. Vend nu din risottokugler i melet, derefter i æggene og tilsidst i rasp. Sørg for at risottokuglerne er dækket godt af alle tre ting.

  6. Frituresteg kuglerne i olien til de er gyldne, og så er de klar til servering!

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *