Peberfrugts bolognese

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 1 hr Tid i alt 1 time Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Egenskaber:

Ingredienser

Fars

Pastaret

Fremgangsmåde

  1. Skær enderne af peberfrugterne og fjern kernerne. Pensel peberfrugterne på siden med skinnet med en smule olie og bag dem i toppen af ovnen ved 240 gr. grill indtil skinnet begynder at forkulle. Tag herefter peberfrugterne ud af ovnen og kom dem i en bøtte med låg i ca. 15 min. Her vil dampen gøre det lettere at skrællen af. Imens peberfrugter damper, kan du fortsætte med det næste punkt.

  2. Skær løg ud i tynde skiver, hak hvidløg fint og knus stjerneanis i en morter.

  3. I en røreskål blandes farsen, rødvinseddike og krydderierne sammen evt. med en håndmixer.

  4. Når peberfrugter har lagt i 15 minutter, kan du med en kniv skrabe skindet af peberfugter. Skær herefter peberfrugterne ud i strimler.

  5. Varm en smule olivenolie i en dyb pande eller gryde ved medium-høj varme.

  6. Tilsæt løgene og krydr med en smule salt. Steg løgene indtil, at de er bløde og tager farve.

  7. Tilføj peberfrugterne og steg dem med i et par minutter.

  8. Tilføj hvidløg og chili, og steg det indtil hvidløget bliver blødt og begynder at tage farve.

  9. Tilføj tomatpasta og bland det sammen med grønsagerne i 2-3 minutter.

  10. Sluk for varmen og hæld vodka i og rør rundt. Rør herefter fløden langsomt i, og lad det køle en smule af.

  11. Når sovsen er kølet en smule af, blendes den indtil massen er glat.

  12. I en højsidet pande varmes en smule olie ved høj varme, og kødet brunes.

  13. Når kødet er brunet tilføjet en smule vodka til panden og rør rundt.

  14. Tilføj nu sovsen og lad det simre i ca. 15 min. ved lave varme. Imens koges pasta efter anvisningen på pakken. 1-2 minutter før pastaen er færdig, tilføjes pastaen til sovsen sammen med to spsk. vand fra pastaen. Lad pastaen koge færdig i sovsen.

  15. Server pastaen med parmasan og pynt evt. med persille.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *