Lyserød luksus fastelavnsbolle med hindbær
Ingredienser
Vandbakkelser
Vaniljecreme
Hindbær-remonce:
Hindbærflødeskum
Pynt
Fremgangsmåde
Vandbakkelser
-
Forvarm ovnen til 200 grader alm ovn.
-
Kom vand og smør i en gryde og varm op til smørret er smeltet og det koger.
-
Imens vand og smør varmes op, piskes æg sammen i en anden skål
-
Når vand og smør koger kommes alt mel i gryden på én gang mens der piskes på fuld styrke med en elmixer!
-
Tilføj salt og sukker.
-
Tilføj æggene lidt ad gangen, mens der piskes.
-
Kom nu små klatter á én spsk af vandbakkelsesdejen på en bageplade med bagepapir.
-
Bages i ovnen i ca. 35 minutter - Lad være med at åbne ovnen til de er hævet og gyldne, ellers bliver de flade som pandekager.
-
Lad dem køle af inden brug. Imens vandbakkelserne er i ovnen og køler af kan du forberede fyldet.
Vaniljecreme
-
Mælken varmes i en gryde til 55-60 grader.
-
Mens piskes æg, sukker, majsstivelse og vaniljesukker godt sammen i en anden skål.
-
Rør nu mælken og æggeblandingen sammen i gryden og vaniljecremen varmes op, til den har den perfekte tykke konsistens.
Husk at cremen tykner lidt når den bliver kold.
Hindbær-remonce
-
Start med at koge hindbærrene i ca. 1 min
-
Ælt hernæst sukker og marcipan godt sammen.
-
Tilføj smør og de opkogte hindbær.
-
Pisk godt sammen (nemmest med en elmixer).
Hindbærflødeskum
-
Start med at koge hindbærrene i ca. 1 min.
-
Pisk fløden til flødeskum (pas på det ikke skiller)
-
Vend hindbærrene i flødeskummet og kom i en sprøjtepose med et tyl
Saml fastelavnsbollerne
-
Skær vandbakkelsen over.
-
Kom 1 spsk vaniljecreme og 1 tsk hindbær-remonce i midten på bund-delen af vandbakkelserne.
-
Sprøjt hindbærflødeskum rundt om vaniljecremen.
-
Kom toppen af vandbakkelserne på.
-
Pynt med flormelis, glasur, krymmel eller andet.