Hjemmelavet citrussaft med grape, citron og lime

Gå til opskrift Udskrift opskrift
1 Tilføj til favoritter

Hjemmelavet citrussaft med grape, citron og lime

Tilberedningstid 30 mins Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Pres saften fra grape, citroner og lime ud i en skål og gem skallerne.

  2. I en stor gryde tilføjes vand, sukker og skallerne fra citrusfrugterne, og lad det koge op til sukkeret er opløst.

  3. Fjern herefter skallerne og evt. kerne fra gryden, du kan evt. vælge at si saften for at fjerne disse.

  4. I gryden tilsættes saften af citrusfrugterne, hvorefter saften bringes op i kog igen, og lad den simre i 15 minutter.

  5. Skold flaskerne med atamon, for at forlænge holdbareheden og held saften på de skoldede flasker.

Bemærkning

Nyd saften enten med vand eller danskvand i blandingsforholdet 1:5.

Opbevares på køl.

Søgeord: saft, grape, citron, lime
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *