Grøn salat med fennikel, broccoli, æbler og forårsløg
Ingredienser
Vinaigrette
Fremgangsmåde
-
Vask grønsagerne og frugten.
-
Skær broccolibuketterne ud i små buketter.
-
I en gryde bringes 0,5 liter vand i kog, tilføj broccolien og kog den i ca. 2 minutter.
-
I en serveringsskål eller på et fad anrettes salaten.
-
Skær agurken på langs og fjern kernerne. Skær herefter agurken ud i skiver og tilføj dem til salatskålen.
-
Fennikel skæres i fine tern, brug evt. et mandolinjern til dette. Fennikelen tilføjes ligeledes til anretningen.
-
Skær æblerne over i halve og fjern kernehuset fra æblerne. Skær herefter æble i tynde skiver og anret dem på salat.
-
Skær forårsløg i tynde skiver og pynt salaten hermed.
-
Lav til sidst vinaigretten ved at blande alle ingredienserne og server vinaigretten ved siden af salaten. Velbekomme.