Chicken Picante

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 30 mins Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 3 Egenskaber:

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Steg kyllingen på en pande med olie. Når kyllingerne er gennemstegt, tages de af panden.

  2. Tilføj halvdelen af smøren til panden, og steg skalotteløg, kapers og hvidløg i et par minutter.

  3. Skær halvdelen af citronen i skriver og tilføj dem til panden. Gem resten af citronen. 

  4. Tilføj hvidvin og steg videre til det er reduceret. Herefter tilføjes hønsefond og resten af smøren. 

  5. Tilføj saften fra den restrende halvdel af citronen, salt og peber, og rør rundt.

  6. Tilføj kyllingerne igen samt persille, og lad det simre i sovsen i 5 minutter før servering
Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *