Caribisk hønsekødsuppe
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Skær kokosnødden over og gem kokosmælken. Riv kokosnødden, således du får 50 g. kokosmel.
Hvis den er tør, bruges kokosmælk fra dåse. -
Skær porre og hvidløg i skiver, riv citronskal og pres saften herfra.
-
Skær hønen ud i fire stykker, og svits dem i en gryde med olie.
-
Når kyllingen har fået farve, tilføjes hvidløg, karry og 2/3 porre, som svitses med.
-
Tilsæt vand, kokosmælk, honning og chilisauce, og lad suppen simre i 50 minutter.
-
Tag herefter kødet op, og fjern skind og ben.
-
Tilføj herefter resten af porrene og giv suppen et opkog.
-
Skær køddet i mindre stykker, og tilføj igen køddet til suppen.
-
Tilføj fløde, citronsaft, citronskal, revet kokosnød og peanuts, og lad suppe koge et par minutter.
-
Tilføj koriander og smag til med salt og peber.