Caribisk hønsekødsuppe

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 20 mins Tilberedningstid 50 mins Tid i alt 1 time 10 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær kokosnødden over og gem kokosmælken. Riv kokosnødden, således du får 50 g. kokosmel.

    Hvis den er tør, bruges kokosmælk fra dåse.
  2. Skær porre og hvidløg i skiver, riv citronskal og pres saften herfra.

  3. Skær hønen ud i fire stykker, og svits dem i en gryde med olie.

  4. Når kyllingen har fået farve, tilføjes hvidløg, karry og 2/3 porre, som svitses med. 

  5. Tilsæt vand, kokosmælk, honning og chilisauce, og lad suppen simre i 50 minutter. 

  6. Tag herefter kødet op, og fjern skind og ben.

  7. Tilføj herefter resten af porrene og giv suppen et opkog.

  8. Skær køddet i mindre stykker, og tilføj igen køddet til suppen. 

  9. Tilføj fløde, citronsaft, citronskal, revet kokosnød og peanuts, og lad suppe koge et par minutter.

  10. Tilføj koriander og smag til med salt og peber.

Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *