Bao – dampede boller

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Bao – dampede boller

En portion svarer til ca. 8 stk. 

Forberedelsestid 15 mins Tilberedningstid 25 mins Hævetid 2 hrs Tid i alt 2 timer 40 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Egenskaber:

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Gæren røres ud i vandet.

  2. Tilsæt smeltet smør, sukker og salt og rør godt.

  3. Tilføj nu hvedemel lidt efter lidt og rør godt til dejen er glat.

  4. Lad dejen hæve tildækket i 1,5 time (alternativt brug 1/4 gær og lad dejen hæve natten over).

  5. Del dejen i 8 stykker.

  6. Rul stykkerne til runde flade boller.

  7. Pensl de flade boller med olie og fold dem halvt over (med den olierede side mod midten),

  8. Lad bollerne hæve tildækket i ca. 30 minutter.

  9. Lav din asiatiske dampkoger/sigte klar - Kom bagepapir i bunde, hvori du har prikket en masse små huller.

  10. Sæt din dampkoger (eller sigte med låg på) over en gryde med kogende vand.

  11. Kom dine boller herpå og damp dem i 20-25 minutter.

Bemærkning

Tip: Kan nydes med en masse lækre grøntsager og kød, som f.eks. peberfrugt, avokado, agurk, gulerødder, koriander, kylling og meget andet.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *