Rabarbersaft

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 25 mins Tid i alt 25 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Sommer Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Rens rabarberen og skær dem i mindre stykker.

  2. Kom dem i en gryde med vand, sukker og vaniljesukker.

  3. Lad det koge under låg i ca. 10 minutter.

  4. Hæld saften i en stor skål gennem en si

  5. Hæld saften i en skoldet flaske og lad den afkøle inden brug

Bemærkning

  • Blandingsforholdet er 1:4 og saften kan holde sig i ca. 2 uger i køleskabet
  • Tip: Gem pulben, den kan du evt. komme ovenpå din havregrød
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *