Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Teriyaki kylling

Pers: 4 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 600 g kyllingbryst
  • ca. 1/2 dl hvedemel
  • lidt olie
  • 1 dl soya
  • 1/2 dl vand
  • 2 spsk risvinseddike
  • 2 spsk brun farin
  • 2 fed hakket hvidløg
  • (evt. sesamfrø)

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i tern og vend dem i mel
  2. Steg kyllingen ved medium/høj varme på en pande med lidt olie til kyllingen er brunt og ‘stift’ – Pas på med at vende kyllingen for meget, så melet falder af
  3. Lav imellem tiden marinaden.
  4. Soya, vand, risvinseddike, brun farin og hvidløg blandes sammen og hældes over kyllingen
  5. Steg videre ved medium/høj varme indtil kyllingen er ‘klistret’
  6. Top evt. med lidt sesam

Indlægsnavigation

Franskbrød
Rødvinssalt

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik