
Pers: 4 · Arbejdstid: ca. 20 min. · Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 600 g kyllingbryst
- ca. 1/2 dl hvedemel
- lidt olie
- 1 dl soya
- 1/2 dl vand
- 2 spsk risvinseddike
- 2 spsk brun farin
- 2 fed hakket hvidløg
- (evt. sesamfrø)
Fremgangsmåde
- Skær kyllingen i tern og vend dem i mel
- Steg kyllingen ved medium/høj varme på en pande med lidt olie til kyllingen er brunt og ‘stift’ – Pas på med at vende kyllingen for meget, så melet falder af
- Lav imellem tiden marinaden.
- Soya, vand, risvinseddike, brun farin og hvidløg blandes sammen og hældes over kyllingen
- Steg videre ved medium/høj varme indtil kyllingen er ‘klistret’
- Top evt. med lidt sesam