Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Syltede radiser

 Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: 2 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 bundter/poser radiser
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • Mellemstort skoldet sylteglas

Fremgangsmåde

  1. Skær radiserne ud i skiver og kom dem i et sylteglas
  2. I en gryde varmes sukker, lagereddike og vand op til det begynder at koge
  3. Hæld grydens indhold over radiserne i sylteglasset
  4. Vent et par timer og kom de syltede radiser på køl, når glasset er kølet af.

Indlægsnavigation

Rabarber mojito og passionsfrugt mojito
Hveder med chokolade

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik