
Pers: 3-4 · Arbejdstid: ca. 30 min. · Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 2 stykker varmrøget laks
- 4 dl grødris
- 1/2 spidskål
- 1 lille sød kartoffel
- 1 mango
- 1 avokadoer
- 3 dl edamamebønner
- 1 agurk
- 1 bundt radiser
- 1 lime
- 2 spsk. Soja
- Sriracha mayo
- pynt evt. med syltede rødløg
- lidt olie, salt og peber
Fremgangsmåde
- Start med at koge risene efter anvisningen på pakken
- Opvarm ovnen på 200 grader.
- Skræl den søde kartoffel, og skær den i tern
- Kom de søde kartoffel tern i en pose og tilføj lidt olie, salt og peber
- Fordel de søde kartoffel tern på en bradepande og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.
- Tø herefter edamamebønnerne op
- Vask herefter grønsagerne
- Skær agurk og spidskål ud i tern
- Skær herefter radiserne, avokado og mango ud i tynder skiver.
- Skær limen ud i både
- Når risene er færdige tilføjes ca. 2 spsk. soya til risene, som blandes godt sammen.
- I dybe tallerkener anrettes ved at putte ris i bunden, fordel herefter grønsager og laks i små trekanter således at alle risene tilsidst bliver dækket.
- På toppen fordeles dressingen i en tynd stribe, og poké bowlen pyntes med en limebåd.