Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Karamelliseret peanuts

Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 50 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 pose peanuts (400 g)
  • 200 g rørsukker
  • 1 + 1/4 dl vand
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde ovnen på 150 gr alm. ovn.
  2. På en pande tilføjes vand, sukker og salt.
  3. Varm massen op ved middel varme og rør rundt til sukkeret er helt smeltet
  4. Tilføj herefter peanuts i sukkerlagen.
  5. Lad dem stå og simre i cirka 15 minutter indtil vandet er fordamlpet. Rør engang i mellem i peanutsene, og sørg for at vend dem lidt undervejs
  6. Når sukkerlagen har sat sig på dine peanuts, hældes de ud på en bageplade med bagepapir
  7. De karmaliseret peanuts skal bage i ovnen i 30 minutter. Rør et et par gange i dine peanuts undervejs.

Indlægsnavigation

Vinaigrette til salater
Pestosnegle

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik