Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Juleboller

Antal: 10-12 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 dl lunken vand
  • 25 g gær
  • 50 g sukker
  • 1 æg
  • 25 g smør
  • ca. 7 dl hvedemel
  • 1/4 tsk salt
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk kanel
  • 20 g hakkede mandler

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vand og tilsæt sukker hertil
  2. Tilsæt æg sammen med smeltet smør
  3. Tilsæt salt og hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem
  4. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 1,5 time
  5. Form 12 boller
  6. Placer bollerne på en bageplade med bagepapir og med et klæde over, og lad dem hæve yderligere en halv time
  7. Pensl bollerne med sammenpisket æggeblomme
  8. Bland 2 spsk sukker, kanel og hakkede mandler og drys på bollerne
  9. Bag dine juleboller ved 180 grader alm ovn i ca. 15min

Indlægsnavigation

Kandiserede æbler
Julemedister med appelsin

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik