
Antal: 4 pers · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Snit løgene i tern, riv ingefæren, så du har en spiseskefuld, og slår chilien ud i mindre stykker, og gør hvidløgene klar til at blive presset.
- Steg løgene i en gryde på medium varme ca. 3-4 min.
- Tilsæt herefter ingefæren, chilien og hvidløgene.
- Tilsæt herefter alle krydderierne og svits det på panden.
- Tilsæt derefter vandet, tomatpasta, hakkede tomater og kokosmælk og lad det koge op. Kokosmælk er ikke nødvendigt, men vi tænkte det ville gøre retten lidt ekstra lækker og cremet.
- Tilsidst tilføjes kikærterne – hvis du bruger dem på dåse, så husk at skylle dem – Lad nu retten simre i 15 minutter
Mens retten simre, så kog den ønskede mængde ris efter anvisningen på pakken