
Pers: 4 · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200 grader alm. ovn
- Find 3 skåle (én til mel, én til æg og mælk og én til parmesan/pankoblanding)
- Kom mel i den ene skål
- Pisk æg og mælk sammen i en anden skål
- Bland pankorasp, parmesan, salt, peber og cayennepeber i en tredje skål.
- Skyl bønnerne og “dup” dem tørre i et rent viskestykke
- Vend bønnerne (lidt ad gangen) i mel, herefter i æggeblandingen og til sidst i pankorasp/parmesanblandingen
- Kom bønnefritterne på en bageplade med bagepapir
- Bønnefritterne bages i ovnen i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde
Tip: Dyp dem i en af vores lækre dips, f.eks. vegansk mayo eller dijonnaise.