Bønnefritter med parmesan og pankorasp

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Bønnefritter med parmesan og pankorasp

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 10 mins Tilberedningstid 20 mins Tid i alt 30 min. Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader alm. ovn.

  2. Find 3 skåle, og kom mel i den ene skål, pisk æg og mælk sammen i en anden skål, og bland pankorasp, parmesan, salt, peber og cayennepeber i en tredje skål.

  3. Skyl bønnerne og "dup" dem tørre i et rent viskestykke.

  4. Vend bønnerne (lidt ad gangen) i mel, herefter i æggeblandingen og til sidst i pankorasp/parmesanblandingen.

  5. Kom bønnefritterne på en bageplade med bagepapir.

  6. Bønnefritterne bages i ovnen i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.

Bemærkning

Dyp dem i en af vores lækre dips, f.eks. vegansk mayo eller dijonnaise.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *