Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Bønnefritter med parmesan og pankorasp

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 750 g grønne bønner fra frost (Haricots verts)
  • ca. 1 dl hvedemel
  • 2 æg
  • 2 spsk mælk
  • 3 dl pankorasp
  • 1 dl fintrevet parmesan
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 tsk cayenne peber (Kan undlades)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader alm. ovn
  2. Find 3 skåle (én til mel, én til æg og mælk og én til parmesan/pankoblanding)
  3. Kom mel i den ene skål
  4. Pisk æg og mælk sammen i en anden skål
  5. Bland pankorasp, parmesan, salt, peber og cayennepeber i en tredje skål.
  6. Skyl bønnerne og “dup” dem tørre i et rent viskestykke
  7. Vend bønnerne (lidt ad gangen) i mel, herefter i æggeblandingen og til sidst i pankorasp/parmesanblandingen
  8. Kom bønnefritterne på en bageplade med bagepapir
  9. Bønnefritterne bages i ovnen i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde

Tip: Dyp dem i en af vores lækre dips, f.eks. vegansk mayo eller dijonnaise.

Indlægsnavigation

Basilikumsalt
Tagliatelle pasta med serranoskinke og rucolapesto

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik